اسپند به دلیل خواص آرامبخشی که دارد میتواند در تسکین حملههای عصبی و صرع مؤثر باشد.
مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد فرهنگ و هنر مدیریت شهری اقتصادی گردشگری ورزشی
در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه میتواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیادهروی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.
همین موضوع باعث شده است تا بسیاری از متخصصان طب سنتی استفاده از اسپند را برای کاهش دردهای اسکلتی و عضلانی توصیه کنند.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
سوال ریاضی: با حل عبارت فوق، میزان دانش ریاضی خودت رو ارزیابی کنی!
یافتن منابع: "اسپند" – اخبار · روزنامهها · کتابها · آکادمیک · جیاستور (فوریه ۲۰۱۶) (چگونگی و زمان حذف پیام این الگو را بدانید)
اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتیاکسیدانی خود به مهار رادیکالهای آزاد کمک میکند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که میتوانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.
رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.
این گیاه در خاکهای شور click here مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
شما میتوانید اسپند را در اسپند سوز یا منقل آتش بریزید یا با کمک اسپند سوز دانههای آن را آتش بزنید تا دود آن در فضا بپیچد. اگر به گیاه اسپند دسترسی ندارید میتوانید از عود صنعتی اسپند برای این کار استفاده کنید.
دود دادن منظم اسپند در طول هفته میتواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.
این گیاه به دلیل قابلیت کاهش عوامل بیماریزا در محیط میتواند به عنوان یک ضدعفونیکنندگی قوی مورد استفاده قرار گیرد.